Home » Paasmenu

Gastronomisch Paasmenu

vrijdag 02, zaterdag 03, zondag 04 en maandag 05 april

-- uitverkocht --

 

Tartaar van Zeebaars
avocado | radijs | soja

 

 

* Nieroogkreeftjes in Lookboter
(6 halve per persoon)

 

 

** Calzone Kreeft
aubergine | tomaat | courgette

 

 

Lam
asperge AA | daslook | morielje | ui

 

 

Paaseitje
passievrucht | magnolia

 

 

Menu 3 gangen à € 50

Menu 4 gangen à € 75

Menu 5 gangen à € 90

 

 

'Dish of the Month'

 

Oesters 3 bereidingen - € 25/pers
(6 oesters)

 

 

OPGELET:

Bestellen kan ENKEL per mail.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050 66 91 77 :

  • Vrijdag : van 18u tot 20u
  • Zaterdag : van 12u tot 14u
  • Zondag : van 11u tot 12u30
  • Maandag: van 11u tot 12u30

Om organisatorische redenen is het niet mogelijk uitzonderingen op het menu te bekomen, wij danken u voor uw begrip.

Afhalen in Caillou. kan op:

- vrijdag 02 april: 18u00 - 19u00

- zaterdag 03 april: 12u00 - 13u00

- zondag 04 april: 11u00 - 12u00

- maandag 05 april: 11u00 - 12u00

 

Afhalen in ons afhaalpunt te Sleidinge:

- zaterdag 03 april: 16u00 - 16u30