MENU ‘MIJN HANDEN EN SMAKEN’

Aanpassingen in het menu bij niet aangegeven allergieën of eetgewoontes,  
resulteren in een supplement van € 10 per wijziging.

 

Makreel

Garnaal - OG Goat - Appel - Ceviche

 

Zeeduivel  *

 Erwt - Wagyu - Dashi

 

Kabeljauw
Bloemkool - Gerookte Mossel - Blanke Boter Jus Verveine & Pistache

 

'FRANÇOIS SÉLECTION' **

Kalfszwezerik  - Sjalot - Peterseliewortel - Imperial Heritage Kaviaar

 

Kalf
Asperge AAA - Morielje - Dadel

Kaas Extra 14€ 
Michel & Frederic Van Tricht - Erik Murre

 

Gariguette Aardbei

Yuzu - Kamille

_ _ _

 

4 Gangen € 77
4 Gangen + Extra Gerecht '’François Sélection Kalfszwezerik ‘’ €107


5 Gangen* € 97
 5 Gangen*+ Extra Gerecht '’François Sélection Kalfszwezerik ‘’ **€ 127

 


Laat u begeleiden door onze sommelier in onze uitgebreide selectie.

Wijnen per Glas

 

Menu’s worden steeds per tafel geserveerd.

Om de vlotheid van het service te garanderen kan de 5-gangen menu

's middags ten laatste om 13u30 en 's avonds om 20u besteld worden.