À LA CARTE

VOORGERECHTEN

 

Krokant Ei 62° 🥑*

Truffel - Knolselder - Vacherin Mont d’or

€ 45


Tonijn ‘Otoro’

Gerookte Soja - Nori - Algen 

€ 37

 

Gebakken Ganzenlever
Mango - Rode Ui - Babka
€ 37

 

Kreeft BBQ - Lauwe bereiding - (per 2 pers.)
XO - Dubarry - Imperial Heritage Kaviaar "Oscietra"
€ 57 p.p.

 

Oesters Caillou / Natuur

Gember - Soja - Pinda 6/9/12 St

€ 37 / € 51 / € 67

 

HOOFDGERECHTEN

 

Gnocchi 🥑*

Eekhoorntjesbrood - Kastanje - Dooier 
€ 47

 

Tarbot
Butternut - Garnaal - Merg - Algen
€ 57


Duif
Aardpeer - Gele Hanekam Champignon - Albufera

€ 57

 

Zeebaars 
Venkel - Mossel - Fidua Nero - Noordzeekrab
€ 47

 

Zeetong

Kalfstong - Raap - Scheermes - Mosterd

€ 57


Wagyu "Kagoshima A5+" (per 2 personen) 

Pont Neuf - Salade - Choron
€ 105 p.p.
De Wagyu wordt "à point" gebakken, dit garandeert de beste smaakbeleving.*

 

*= 🥑 Vegetarisch

NAGERECHTEN

 

Caillou’s Favourite “Café Glacé”

 

Espresso Martini

Koffie - Chocolade - Vodka

 

Banksy

Truffel - Honing - Witte Chocolade - Soufflé


Stenen Mannetje
Saõ Tomé Chocolade - Pistache - Kalamansi


Kaas
Michel & Frederic Van Tricht – Erik Murre 


€ 18

 

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen tussen één van onze menu’s,

dit om de vlotheid en kwaliteit van de service beter te kunnen verzorgen.