À LA CARTE

VOORGERECHTEN

 

Krokant Ei 🥑

Barisien Truffe - Knolselder

€ 42

 

Gebakken Eendenlever

Cassis - Bapka - Pecan

€ 42

 

Tartaar Berugi Rund

Bloemkool - Geitenkaas - Imperial Heritage Kaviar

€ 42

 

Balfego Tonijn

Oester - Zuring - Ponzu - Komkommer 

€ 52

 

Nieroogkreeft

 Vadouvan - Wortel - Imperial Heritage Kaviaar

€ 62

 

Kreeft BBQ

Kalfszwezerik - Geitenkaas - Paksoi

€ 62

 

HOOFDGERECHTEN

 

Risotto  🥑

Ratatouille - Ui - Sauce Vierge
€ 52

 

Patrijs

Pastinaak - Eekhoorntjesbrood - Foie

€ 62

 

Zeebaars

Scheermes - Daslook - Vadouvan

€ 62

 

Tarbot 

Merus King Krab - Open Ravioli - Courgette

€ 62

 

Eend BBQ

Biet - Pecan - Hoisin 

€ 52

 

Wagyu "Kagoshima A5+" (Per 2 personen) 

Pont Neuf - Salade - Choron
€ 117 p.p.
De Wagyu wordt "à point" gebakken, dit garandeert de beste smaakbeleving.*

 

 🥑 Vegetarisch

NAGERECHTEN

 

Café Glacé

 

Framboos

Geitenyoghurt - Madagascar Chocolade 67,4 % - Basilicum

 

Caillou’s Favourite Banksy

Truffel - Honing - Witte Chocolade Soufflé


Stenen Mannetje
Bittere Chocolade - Pistache - Kalamansi


Kaas
Michel & Frederic Van Tricht – Erik Murre 


€ 19

 

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen tussen één van onze menu’s,

dit om de vlotheid en kwaliteit van de service beter te kunnen verzorgen.

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u00.