À LA CARTE
VOORGERECHTEN
Krokant Ei 🥑
Barisien Truffe - Knolselder
€ 42
Gebakken Eendenlever
Cassis - Bapka - Pecan
€ 42
Tartaar Berugi Rund
Bloemkool - Geitenkaas - Imperial Heritage Kaviar
€ 42
Balfego Tonijn
Oester - Zuring - Ponzu - Komkommer
€ 52
Nieroogkreeft
Vadouvan - Wortel - Imperial Heritage Kaviaar
€ 62
Kreeft BBQ
Kalfszwezerik - Geitenkaas - Paksoi
€ 62
HOOFDGERECHTEN
Risotto 🥑
Ratatouille - Ui - Sauce Vierge
€ 52
Patrijs
Pastinaak - Eekhoorntjesbrood - Foie
€ 62
Zeebaars
Scheermes - Daslook - Vadouvan
€ 62
Tarbot
Merus King Krab - Open Ravioli - Courgette
€ 62
Eend BBQ
Biet - Pecan - Hoisin
€ 52
Wagyu "Kagoshima A5+" (Per 2 personen)
Pont Neuf - Salade - Choron
€ 117 p.p.
De Wagyu wordt "à point" gebakken, dit garandeert de beste smaakbeleving.*
🥑 Vegetarisch
NAGERECHTEN
Café Glacé
Framboos
Geitenyoghurt - Madagascar Chocolade 67,4 % - Basilicum
Caillou’s Favourite Banksy
Truffel - Honing - Witte Chocolade Soufflé
Stenen Mannetje
Bittere Chocolade - Pistache - Kalamansi
Kaas
Michel & Frederic Van Tricht – Erik Murre
€ 19
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen tussen één van onze menu’s,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service beter te kunnen verzorgen.
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u00.