À LA CARTE
VOORGERECHTEN
Krokant Ei 62° 🥑*
Truffel - Knolselder - Vacherin Mont d’or
€ 45
Tonijn ‘Otoro’
Gerookte Soja - Nori - Algen
€ 37
Gebakken Ganzenlever
Mango - Rode Ui - Babka
€ 37
Kreeft BBQ - Lauwe bereiding - (per 2 pers.)
XO - Dubarry - Imperial Heritage Kaviaar "Oscietra"
€ 57 p.p.
Oesters Caillou / Natuur
Gember - Soja - Pinda 6/9/12 St
€ 37 / € 51 / € 67
HOOFDGERECHTEN
Gnocchi 🥑*
Eekhoorntjesbrood - Kastanje - Dooier
€ 47
Tarbot
Butternut - Garnaal - Merg - Algen
€ 57
Duif
Aardpeer - Gele Hanekam Champignon - Albufera
€ 57
Zeebaars
Venkel - Mossel - Fidua Nero - Noordzeekrab
€ 47
Zeetong
Kalfstong - Raap - Scheermes - Mosterd
€ 57
Wagyu "Kagoshima A5+" (per 2 personen)
Pont Neuf - Salade - Choron
€ 105 p.p.
De Wagyu wordt "à point" gebakken, dit garandeert de beste smaakbeleving.*
*= 🥑 Vegetarisch
NAGERECHTEN
Caillou’s Favourite “Café Glacé”
Espresso Martini
Koffie - Chocolade - Vodka
Banksy
Truffel - Honing - Witte Chocolade - Soufflé
Stenen Mannetje
Saõ Tomé Chocolade - Pistache - Kalamansi
Kaas
Michel & Frederic Van Tricht – Erik Murre
€ 18
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen tussen één van onze menu’s,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service beter te kunnen verzorgen.